Helen Mirren modtager fornem pris af fyrst Albert

Helen Mirren og fyrst Albert.

Helen Mirren og fyrst Albert.

Foto: AOP
Fyrst Albert overrakte Hollywood-stjernen Helen Mirren den prestigefyldte Crystal Nymph-pris under Monte-Carlo Television Festival.

Helen Mirren var en af hovedpersonerne ved årets Golden Nymph Awards Ceremony under Monte-Carlo Television Festival i Monaco.

Den britiske stjerne skulle nemlig belønnes med den fornemme Crystal Nymph-pris, og hun strålede i en smuk gallakjole, da hun gik op på scenen for at modtage statuetten af selveste fyrst Albert.

Prisen blev netop overrakt af fyrst Albert, fordi han er formand for TV-festivalen.

Glad for prisen

Det er halvanden måned siden, det blev offentliggjort, at den 71-årige, Oscar-vindende Helen Mirren skulle hædres under TV-festivallen.

- Jeg er meget glad for at modtage denne anerkendelse og for at få overrakt Crystal Nymph-prisen i år, har ”The Queen”-stjernen udtalt ifølge Hollywood.com.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Stort bidrag til TV-verdenen

Den prestigefyldte Crystal Nymph-pris bliver givet til TV-skuespillere, som gennem deres karriere har ydet et stort bidrag til fjernsynsverdenen.

Det var fjerde gang, at prisen blev uddelt, og de tidligere modtagere er skuespillerne Donald Sutherland, Patricia Arquette og Marg Helgenberger. 

Helen Mirren og fyrst Albert. 
Foto: AOP

Helen Mirren og fyrst Albert. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden