Isabell Kristensen til kongelig fest i Monaco

Fyrstinde Charlene og Isabell Kristensen til Roseballet i Monaco

Fyrstinde Charlene og Isabell Kristensen til Roseballet i Monaco

Foto: AOP
Den danske modeskaber, Isabell Kristensen, festede sammen med familiemedlemmerne af Fyrstendømmet Monaco.

Årets fornemste bal i Monaco er uden tvivl Roseballet, hvis overskud går til Prinsesse Grace’s Fond. Hvert år vælger fondens protektor, prinsesse Caroline, et tema sammen med modeskaberen Karl Lagerfeld, og i år var emnet for ballet: Rusland og den russiske kunstretning konstruktivisme. Derfor var bordene pyntet med tegninger og maleri-kopier fra netop russisk kunst, og Karl Lagerfeld havde kreeret uniformer til de ansatte i temaets ånd.

Den danske modeskaber, Isabell Kristensen, deltog som så ofte før i Roseballet, hun er nær personlig ven af prins Albert og prinsesse Charlene, og Isabell så strålende ud i tætsiddende kjole, der skinende som en hel guldbarre.

Monacos fyrstefamilie var rigt repræsenteret ved prinsesse Caroline og hendes to børn, Charlotte og Pierre Casiraghi samt hans kæreste, Beatrice. Men naturligvis var fyrst Albert og hans kone Charlene med.

Karl Lagerfeld havde kreeret roberne til både Caroline og Charlotte, mens Charlene skilte sig ud ved at bære en midnatsblå robe fra Akris Punto.

Karl Lagerfeld, prinsesse Caroline, fyrstinde Charlene og fyrst Albert
Foto: AOP

Karl Lagerfeld, prinsesse Caroline, fyrstinde Charlene og fyrst Albert

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden