23. jul. 2015
Af Lene Skriver Bak

Jazmin Grimaldi: Jeg har et godt forhold til min far, fyrst Albert

Jazmin Grace Grimaldi, som er den ældste datter af fyrst Albert.
Jazmin Grace Grimaldi, som er den ældste datter af fyrst Albert.
All Over Press
Fyrst Albert har en 24-årig datter i USA, Jazmin Grace Grimaldi, der for første gang har givet et interview og fortæller om det gode forhold, hun har opbygget til sin royale far.

Længe inden fyrst Albert giftede sig med fyrstinde Charlene i 2011, havde han et kort forhold til en californisk kvinde ved navn Tamara Rotolo, som han mødte på en ferie i begyndelsen af 1990’erne.

Senere kom det frem, at forholdet havde båret frugt, da Tamara Rotolo havde født en datter med navnet Jazmin Grace.

Fyrst Albert anerkendte faderskabet

Den nu 24-årige pige mødte sin far for første gang, da hun var 11 år. Siden da har hun levet uden for offentlighedens søgelys, men nu fortæller den unge amerikanske sangerinde og skuespillerinde om sit liv og sin berømte, royale far til magazinet Harper’s Bazaar.

Det var først, da han fik rettens ord for, at Jazmin Grace var hans datter, at fyrst Albert anerkendte faderskabet, men efter mødet med den dengang lille pige, har de to opbygget et godt forhold, fortæller Jazmin Grace Grimaldi til magazinet.

- Jeg ønskede at få den forbindelse til min far, at lære ham at kende og at han fik muligheden for at lære mig at kende. Jeg savnede en faderfigur, da jeg ikke havde den. Det er vidunderligt, at det skete, da det gjorde, og vi har haft et godt forhold lige siden.

Fyrst Albert har inviteret sin datter til Monaco ved flere lejligheder. Jazmin Grace var for eksempel blandt gæsterne, da hendes halvsøskende, kronprins Jacques og prinsesse Gabriella, blev døbt og til forårets Monaco Grand Prix.

Læs mere om: