Kig bag kulisserne: Se prinsesse Carolines svigerdatter prøve sin brudekjole

Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi på deres bryllupsdag.

Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi på deres bryllupsdag.

Foto: AOP
Prinsesse Caroline af Monacos søn, Pierre Casiraghi, og hans hustru, Beatrice Borromeo deler nu billeder fra før deres bryllup, mens bruden gør sig klar til den store ceremoni.Få det første kig på den hidtil hemmelige ekstra brudekjole.

Den 31-årige Beatrice Borromeo, der er gift med Pierre Casiraghi, deler nu private billeder af sig selv fra parrets bryllup sidste sommer.

Blandt andet får vi et helt privat - og meget sjældent - kig fra et af brudens besøg hos designeren Armani, da brudekjolen skulle tilpasses. Beatrice Borromeo havde nemlig to brudekjoler - en til selve bryllupsceremonien og en til aftenfesten.

Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi blev mand og hustru ved en kirkelig ceremoni i Lago Maggiore i Italien, hvor 700 gæster var samlet. Blandt dem, der var kommet for at fejre parret, var Diane von Furstenberg, Eva Herzigova og Lapo Elkann, der er arving til Agnelli-imperiet, som blandt andet står bag bilfirmaet Fiat.

LÆS MERE: Fyrstinde Graces barnebarn gift ved borgerlig ceremoni

Gæsterne sejlede i båd

Brudgommens mor, prinsesse Caroline af Monaco og Hannover, var selvfølgelig på plads ligesom Pierre Casiraghis søster, Charlotte Casiraghi. Hun var sammen med sin daværende partner Gad Elmaleh samt storebror Andrea og dennes hustru, Tatiana Santo Domingo.

Bryllupsgæsterne sejlede i båd fra fastlandet til Isolino di San Giovanni, der er den mindste af familien Borromeos private øer i Lago Maggiore.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Norges kronprinspar var med

Kronprins Haakon af Norge og kronprinsesse Mette-Marit var også inviterede og ankom i selskab med Franca Sozzani, der er chefredaktør for italiensk Vogue.

Den efterfølgende fest blev holdt på Rocca d’Angera på fastlandet.

Herunder er en stribe dejlige billeder fra drømmebrylluppet i Italien.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden