Må stadig undvære Charlene: Fyrst Albert til James Bond-premiere med verdensstjerne

Fyrst Albert.

Fyrst Albert.

Foto: Mega
Fyrst Albert deltog i verdenspremieren på den nyeste James Bond-film i selskab med verdensstjernen Sharon Stone.

Fyrst Albert af Monaco må stadig undvære sin hustru, fyrstinde Charlene, der er sygemeldt og ude af stand til at rejse fra sit hjemland, Sydafrika, hvor hun har opholdt sig siden foråret.

Fyrstinden er ramt af en alvorlig øre-, næse-, hals-sygdom og har gennemgået en omfattende operation. Hvornår hun kan vende tilbage til Monaco er endnu uvist.

Fyrst Albert har af et par omgange besøgt sin hustru i Sydafrika med børnene, kronprins Jacques og prinsesse Gabriella, men er i øjeblikket tilbage i Monaco.

Onsdag aften deltog han, iklædt hvid smokingjakke, i verdenspremieren på den nye James Bond-film "No time to die".

Fyrsten var ikke alene til premieren. 

Han havde selskab af verdensstjernen Sharon Stone, der tiltrak sig masser af opmærksomhed i sin glitrende Dolce & Gabbana-kjole.

Foto: Mega

Premieren var anden gang på en uge, fyrsten og skuespillerinden var festdeltagere sammen.

Den 63-årige Hollywood-stjerne og den 63-årige fyrste deltog fem dage tidligere i den overdådige gallafest til fordel for jordens velbefindende, "Global Health Gala".

Under gallafesten overrakte fyrst Albert æresprisen, Prince Albert II of Monaco Foundation's Lifetime Achievement Award, til Sharon Stone.

Skuespillerinden fik prisen som "som anerkendelse af hendes bemærkelsesværdige engagement for styrkelse af kvinder og hendes utrættelige humanitære indsats i hele verden", ifølge organisationens hjemmeside.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden