28. feb. 2022
Af Marianne Singer

Mens Charlene kæmper sit livs kamp: Så kærlig en far er fyrst Albert for tvillingerne

En omsorgsfuld fyrst Albert med parrets børn, arveprins Jacques og prinsesse Gabriella på syv år. 
En omsorgsfuld fyrst Albert med parrets børn, arveprins Jacques og prinsesse Gabriella på syv år.
Foto: Ritzau Scanpix
Fyrst Albert viste i weekenden endnu engang, hvor kærlig og omsorgsfuld en far han er, mens fyrstinde Charlene kommer sig efter alvorlig sygdom.

Siden fyrstinde Charlene blev alvorlig syg med en infektion i marts sidste år, har fyrst Albert gjort alt for at være en god og omsorgsfuld far til parrets tvillinger, arveprins Jacques og prinsesse Gabriella.

Det har man endnu engang kunnet iagttage i weekenden, hvor han både havde parrets søde tvillinger med til en fodbold- og en basketball-kamp i Monaco.

Legede cheerleader

Om fredagen hyggede fyrst Albert sig med børnene under Euroleague basketball-kampen mellem Monaco-holdet Roca Team og tyrkiske Fenerbahce.

Her morede især prinsesse Gabriella sig med at lege cheerleader sammen med sin far.

https://imgix.billedbladet.dk/20220226-101914-4_32mb.jpg
Foto: Ritzau Scanpix
https://imgix.billedbladet.dk/20220226-091351-2_9mb.jpg
Foto: Ritzau Scanpix

Tid til kram

Undervejs var der også tid til knus og kram fra far til tvillingerne og de kunne alle glæde sig over en stor sejr til Monaco-holdet.

https://imgix.billedbladet.dk/20220226-090548-5_13mbff.jpg
Foto: Ritzau Scanpix

Allerede to dage efter var tvillingerne igen afsted med deres sportsinteresserede far, da de på Stade Louis II i Monaco overværede fodboldkampen mellem det lokale Monaco-hold og Reims ved 1 Uber Eats-ligaen.

https://imgix.billedbladet.dk/20220227-194824-5_50mb.jpg
Foto: Ritzau Scanpix

Svær tid

Det er nu omkring et år siden, at tvillingernes mor, fyrstinde Charlene blev syg med en næse- øre- og halsinfektion under et besøg i Sydafrika.

Først efter et halvt år kunne hun rejse hjem til Monaco igen, men lykken blev kort, og ikke lang tid efter blev hun indskrevet på en klinik i Schweiz for at rekreere efter det voldsomme sygdomsforløb.

Lige nu kæmper fyrstinde Charlene stadig for at blive helt rask, men heldigvis går det bedre og fyrst Albert håber på snart at få sin hustru hjem til sig igen.

Fyrst Albert har igennem hele forløbet været utrolig god til at tage parrets børn med på officielle opgaver og sportsbegivenheder samtidig med, at hans søstre, prinsesse Caroline og prinsesse Stephanie har været meget omsorgsfulde overfor børnene ved officielle arrangementer.

Læs mere om: