2. aug. 2018
Af Juliane Olsen

Monacos fyrstepar planlægger eksotisk ferie med tvillingerne

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene
Fyrst Albert og fyrstinde Charlene
Foto: ALL OVER PRESS
Fyrst Albert har planer om at tage på en eksotisk ferie med sin lille familie efter at have måttet drosle ned på sit sommerskema på grund af sygdom.

Den 60-årige fyrst Albert nyder sin lille familie, der består af fyrstinde Charlene og deres treårige tvillinger, kronprins Jacques og prinsesse Gabriella.

Nu har han planer om at tage familien på en eksotisk ferie, efter at han selv har døjet med sit helbred sommeren over.

https://imgix.billedbladet.dk/26.03694503.jpg
Prinsesse Gabrielle, kronprins Jacques
Foto: All Over Press

- Vi skal ret langt væk. Det bliver en ferie med svømme- og vandmiljø. Vi gør et stop på vejen, for ellers er det en ret lang tur for børnene, siger fyrst Albert ifølge people.com.

Symptomerne startede under forskningsbesøg

Han er netop kommet sig over en mindre lungeinfektion, der har forårsaget hoste, og derfor har fyrsten efter lægens anvisninger måttet skære ned på rejse- og arbejdsaktivitet.

Fyrst Albert begyndte at mærke symptomerne under et besøg hos et marineforskningscenter på Cape Cod den 9. juli, og de fortsatte, da han vendte tilbage til Monaco.

Derfor måtte fyrsten sætte sine planer på standby i 10 dage, og hans officielle arrangementer blev skåret ned til blot to i juli måned.

Fyrst Albert er medtaget og træt

Heriblandt var den årlige åbning af Røde Kors-ballet sidste fredag, og nu har fyrst Albert da også fundet sine kræfter igen.

Fyrsten kan dog godt mærke, at han er en smule medtaget og træt, for det har været et travlt år for familien.

Især har maj og juni været travle måneder med en masse forskellige forpligtelser og en masse rejser, og fyrsten fortæller, at det ikke er unormalt, han deltager i møder op til 10 timer dagligt.

Læs mere om: