13. jul. 2020
Af Niels Burgos

Ny kongelig tvillingefødsel

Allessandra Osa og prins Christian af Hannover
Allessandra Osa og prins Christian af Hannover
Foto: Mega
Prinsesse Carolines stedsøn, 35-årige prins Christian af Hannover, er blevet far til tvillinger med sin hustru Alessandra.

Klubben af kongelige tvillinger i Europa har fået nye medlemmer. Først var der de belgiske prinser Nicolas og Aymeric, så kom danske prins Vincent og prinsesse Josephine samt Monacos prins Jacques og prinsesse Gabriella - og nu har den tyske prins Christian af Hannover og hans hustru, Alessandra de Osma, leveret endnu to små kongelige til den eksklusive klub.

Og kongelige, det er de. Prins Christian er nummer to i arvefølgen til den tidligere Hannover-trone - efter sin storebror prins Ernst August. Hans far hedder også Ernst August - og han giftede sig i øvrigt i 1999 med prinsesse Caroline af Monaco - som således er prins Christians stedmor.

Gennem sin mor, Frederikke, går hans slægt helt tilbage til dronning Victoria - og Christian er dermed i arvefølgen til den britiske trone, omend langt ude.

Prins Christian giftede sig i 2018 med den peruvianske advokat Alessandra de Osma - først borgerligt på bryllupskontoret i Westminster i London. Siden kirkeligt i Peru.

De nybagte forældre er netop flyttet til bydelen Puerta de Hierro i Madrid i et stort hus med masser af plads til den store famlieforøgelse.

Parret har allerede givet deres nyfødte tvillinger navnene Nicolás og Sofia. Lidt nemmere at have med at gøre end farmands officiele navn: Prins Christian Heinrich Clemens Paul Frank Peter Welf Wilhelm Ernst Friedrich Franz.

Læs mere om: