Torsdag, 25. juni 2020 — af Niels Burgos

Nye fotos: Se hvor store Monaco-tvillingerne er blevet

Prins Jacques, prinsesse Gabriella
Prins Jacques, prinsesse Gabriella
Foto: Ritzau Scanpix
Efter den lange corona-isolation ser vi nu igen prins Jacques og prinsesse Gabrielle - og sammen med mor og far.

Lige indtil det sidste var det usikkert, om sankthans-festen foran fyrstepaladset i Monaco ville blive aflyst. Intet officielt var blevet meldt ud på forhånd. Men til stor glæde for dem, som alligevel havde satset på, at det nok blev til noget, dukkede hele fyrstefamilien frem på paladsets balkon for at vinke til de fremmødte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smarte tvillinger

I sidste ende havde man på paladset alligevel valgt at holde traditionen i hævd og markere årets santhans. Og som det også er traditionen, ville familien ud at nyde det smukke syn på den lune sommeraften. Præcist kl. 20.30 kom familien ud og vinkede til publikum på pladsen. Nogle få hundrede i alt - fordi paladset ikke havde ønsket at tiltrække store menneskemængder og af samme grund ikke havde meddelt noget officielt om festen.

Fyrst Albert, prins Jacques, prinsesse Gabriella, fyrstinde Charlene.
Foto: Ritzau Scanpix

Alligevel blev det en dejlig aften - ikke mindst fordi man nu igen fik hele fyrstefamilien at se. Ikke mindst tvillingerne, prins Jacques og prinsesse Gabrielle, der for alvor er ved at vokse til.

Til december fylder de seks år. Prins Jacques er fortsat lidt højere end sin søster, selv om han faktisk blev født efter hende - men begge var smart og moderigtigt klædt på. Prins Jacques i en mørkeblå blazer med en åbenstående lyseblå skjorte - prinsesse Gabrielle i en let lys sommerkjole med en sød lille stofblomst i sot mørke hår.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden