Nyt fra hoffet: Fyrstinde Charlene alvorligt syg

Fyrstinde Charlene. 

Fyrstinde Charlene. 

Foto: Ritzau Scanpix
Fyrstinde Charlene er ramt af alvorlig sygdom og kan derfor ikke rejse hjem til Monaco fra Sydafrika.

Sidst i maj meddelte Monacos hof, at fyrstinde Charlene ikke kunne rejse hjem til Monaco fra Sydafrika, fordi hun var blevet ramt af en øre- , næse- og halsinfektion. 

"Under en rejse til det afrikanske kontinent som led i en kampagne for bevarelsen af vilde dyr har fyrstinde Charlene pådraget sig en infektion, der ikke tillader hende at rejse", lød det dengang fra hoffet i en meddelelse, hvori de også beklagede, at hun derfor ikke kunne deltage i det kendte motorløb Monaco F1 Grand Prix.

Sygdommen forværret

Sidenhen blev det desværre ikke bedre og torsdag meddelte hoffet og fyrstinde Charlenes fond, at fyrstinden skal gennemgå flere komplicerede operationer i forbindelse med en alvorlig øre-, næse- og halsinfektion. 

Hun vil derfor ikke være i stand til at rejse hjem til Monaco for at fejre sin og fyrst Alberts ti-års bryllupsdag i næste uge, lød det endvidere.

Kærlig hilsen

Fyrstinde Charlene offentliggjorde dog torsdag en sød bryllupsdagsvideo med romantiske klip, der viser Charlene og Albert sammen. 

"Glædelig bryllupsdag Albert. Tak for at vi er velsignet med vores vidunderlige børn❤️", skriver hun til videoen på sin Instagram-profil. 

Besøg af familien

Fyrstinde Charlene rejste, ifølge Daily Mail, til Sydafrika i marts for først at deltage i kong Goodwill Zwelithinis begravelse og derefter at sætte fokus på krybskytteri omkring den truede dyreart næsehorn.

Hun er ikke set i Monaco siden januar, men tidligere på måneden besøgte fyrst Albert og parrets seks-årige tvillinger, prinsesse Gabrielle og arveprins Jacques, fyrstinden i Sydafrika.

Fyrstine Charlene delte dette dejlige billede af sig selv sammen med familien den 4. juni, hvor de fejrer hendes niece Aiva-Graces fødselsdag: 

De besøgte hende også i april i påsken. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Opereret onsdag

Senest blev fyrstinde Charlene opereret onsdag og hendes læger har rådet hende til at blive i Sydafrika for det videre forløb med flere operationer.

Ifølge Daily Mail har Charlene udsendt følgende meddelelse:

"I år vil være første gang, at jeg ikke er sammen med min mand, når vi fejrer bryllupsdag i juli, hvilket er svært og gør mig ked af det. Albert og jeg havde dog ikke noget valgt andet end at følge lægeteamets instrukser, selvom det er ekstremt svært. Han har været en utrolig støtte for mig. 

"Mine daglige samtaler med Albert og børnene hjælper mig utrolig meget med at holde humøret oppe, men jeg savner at være sammen med dem. Det var noget særligt at have min familie på besøg hos mig i Sydafrika og virkelig vidunderligt at se dem. Jeg kan ikke vente med at blive genforenet med dem, lyder det endvidere fra hende. 

Fyrst Albert og tvillingerne vil snart besøge Charlene igen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden