Nyt liv for Prinsesse Stéphanies søn: Flytter fra Monaco

Louis Ducruet og prinsesse Stéphanie

Louis Ducruet og prinsesse Stéphanie

Foto: Ritzau Scanpix
27-årige Louis Ducruet er i arvefølgen til tronen i Monaco. Alligevel har han nu truffet et helt andet valg. Langt væk fra mor.

For godt to år siden blev prinsesse Stéphanie af Monacos søn, Louis Ducruet gift med sit livs kærlighed, Marie Chevallier, ved at overdådigt bryllup i fyrstedømmet - og nu sker der igen nye ting i livet for den flotte Louis, der er nummer 15 i arvefølgen til tronen i Monaco.

Flytter langt væk fra mor

Han har skrevet kontrakt med den britiske fodboldklub Nottingham Forrest - og forventes at flytte fra fyrstedømmet for at slå sig ned i England. De seneste fem år har han arbejdet for fodboldklubben AS Monaco - og åbenbart gjort det så godt, at flere andre europæiske klubber har tilbudt ham arbejde. Det bliver altså i Nottingham, at han og Marie Chevallier de foreløbig næste to år skal bo.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I AS Monaco FC startede han som marketingchef - men bevægede sig hurtigt op i graderne og sluttede i topledelsen. I Nottingham bliver hans job at arbejde for fodboldklubbens "globale tilstedeværelse.".

Louis Ducruet, der fylder 28 år sidst i november,  er søn af prinsesse Stéphanie og Daniel Ducruet, der giftede sig i 1995, tre år efter Louis' fødsel. Parrets ægteskab blev dog kort. De blev skilt allerede et år senere.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden