Prinsesse Caroline er blevet farmor igen

Prinsesse Caroline.

Prinsesse Caroline.

Foto: All Over
Tirsdag er Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo blevet forældre til deres første barn, og parret har fået en velskabt søn. Dermed er prinsesse Caroline igen blevet farmor til en lille dreng.

Ifølge det spanske magasin Hola! er der tirsdag den 28. februar blevet født en ny kongelig baby i Monacos fyrstefamilie.

Forældrene er prinsesse Caroline af Monacos yngste søn, 29-årige Pierre Casiraghi, og hans 31-årige hustru, Beatrice Borromeo, og de har fået en lille dreng. Herunder et foto fra parrets bryllupsdag i august 2015.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: All Over

Beatrice Borromeo satte gang i rygterne

Rygterne om fødslen havde allerede summet i løbet af tirsdagen, fordi Beatrice Borromeos søster, Matilde, skrev en kryptisk besked på Instagram til et malerisk billede af en havn.

”28/2/2017” ny dato at føje i kalenderen for min familie”, lød billedteksten, der var ledsaget af en mængde blå hjerte-emojis.

LÆS MERE: Nu gør Pierre Casiraghi sig klar til bryllup nummer to

Tilbage i november har kilder bekræftet overfor Hola!, at parret ventede deres første barn sammen, og Beatrice Borromeo satte selv gang i rygterne allerede i august.

Det skete, da hun viste sig ved Copa del Rey-sejladsen i Palma på Mallorca med en lille bule på maven.

Den lille ny er et ønskebarn

Parrets baby-nyhed kom, få måneder efter at de havde fejret deres første bryllupsdag. De blev gift ved en borgerlig ceremoni i Monaco i juli 2015.

LÆS MERE: Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo fejrer etårs bryllupsdag

Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi - der er barnebarn af fyrstinde Grace af Monaco - blev efterfølgende gift ved en religiøs ceremoni i august.

Det skete på Borromeo-familiens private ø i Lago Maggiore i Italien, og i marts sidste år fortalte Beatrice Borromeo om sit ønske om at få børn.

Tidligere har prinsesse Carolines ældste søn Andrea Casiraghi og hans hustru, Tatiana Santo Domingo, fået lille Alexandre, kaldet Sasha, som snart fylder fire år, og India, som er knap to. Datteren Charlotte Casiraghi har tre-årige Raphaël.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden