Prinsesse Carolines søn skal giftes

Efter syv år sammen gifter Andrea Casiraghi sig med sin smukke kæreste, Tatiana Santo Domingo.
Efter syv år sammen gifter Andrea Casiraghi sig med sin smukke kæreste, Tatiana Santo Domingo.
Foto: AOP
Monaco kan se frem til endnu et stort bryllup, når Andrea Casiraghi til næste år siger ja til milliardær-arvingen Tatiana Santo Domingo.

Præcis et år efter, at fyrst Albert blev gift med Charlene Wittstock, har hans nevø, Andrea Casiraghi, 28, nu annonceret, at han er blevet forlovet med sin mangeårige kæreste Tatiana Santo Domingo, 28.

Dermed kan Monaco glæde sig over, at der allerede til næste år igen bliver en stor bryllupsfest i det rige fyrstedømme. Det er italienske Vogue, som skriver det på deres hjemmeside.

Prinsesse Carolines ældste søn har været sammen sin forlovede i syv år, og parret mødtes i sin tid gennem Andreas lillesøster Charlotte, der gik på den samme privatskole, The Ècole Active Bilingue Jeannine Manuel, i Paris som Tatiana. Det er også her, at parret til daglig bor sammen.

Andrea har altid været en eftertragtet mand blandt kvinderne - ikke bare på grund af sit gode udseende, men også fordi han er nummer to til den fyrstelige trone i Monaco efter sin mor, prinsesse Caroline og har en kæmpe familieformue bag sig.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Men Tatiana, der er født i USA, kan sagtens være med - hun er en del af den magtfulde "Santo Domingo"-familie, der ejer over hundrede firmaer, og hendes bedstefar var den nu afdøde Julio Mario Santo, som ifølge Forbes Magazine, er den anden rigeste mand i Colombia. Familien kan også prale af deres helt egen caribiske ø, Baru.

Den kønne brunette er en veludannet og stilig kvinde, som er bedste ven med Margherita Missoni, arving til modehuset Missoni. Hun er på alle måder et godt parti og har vist, at hun også sagtens kan selv. Sidste år åbnede hun sin egen Fairtrade-forretning, Muzungu Sisters, sammen med en veninde.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden