Onsdag, 13. januar 2016 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Stéphanie af Monaco i manegen

All Over Press
Stéphanie af Monaco præsenterer Monte Carlo Cirkus-festival, og den 40. festival blev markeret med manér, da hun gik i manegen med med klovne, elefanter og trapez-artister.

Et af årets højdepunkter i det lille fyrstendømme Monaco er den Internationale Cirkus Festival, som afvikles fra 14. til 24. januar.

I år har festivalen 40-års jubilæum.

Stéphanie af Monaco er protektor og ærespræsident for Monte Carlo Cirkus-festival og er dermed frontffigur for den prestigefyldte event, der samler verdens bedste artister i manegen til en sand fest for cirkuselskere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Stéphanie var i juryen som barn

Stéphanies far, fyrst Rainier, skabte festivalen, og han tog sin familie med hvert år, når der var verdensklasse-underholdning på plakaten. Stéphanie var bare ni år gammel, da hun var en del af juryen, som bedømte artisterne i kampen for at få Guldklovnen og andre eftertragtede priser.

Møde med artisterne

Som opvarmning til festivalens forestilllinger var prinsesse Stéphanie, 50, selv en tur i manegen i forbindelse med et stort pressemøde. Stéphanie var centralt placeret på billedet med alt lige fra klovne, elefanter og kinesiske trapezartister omkring sig.

Albert og Charlene kommer

I løbet af festivalen er der gang i teltet og manegen i et par uger, og den gode underholdning trækker Monacos elite til. Også fyrst Albert og fyrstinde Charlene og mange øvrige fra den fyrstelige familie sætter sig i VIP-logen lige ved savsmulden og nyder artisternes nye og spektakulære indslag.

All Over Press

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden