Prinsesse Stéphanie af Monaco tager pigerne med i cirkus

Prinsesse Stéphanie, Pauline Ducruet, Camilla Gottlieb og artisterne var samlet til et billede ved den 39. Monaco Circus Festival søndag den 18. januar.

Prinsesse Stéphanie, Pauline Ducruet, Camilla Gottlieb og artisterne var samlet til et billede ved den 39. Monaco Circus Festival søndag den 18. januar.

Foto: AOP
Cirkusfolket kan regne med prinsesse Stéphanies opbakning til genren.

Prinsesse Stéphanie er formand for Monaco Circus Festival, og hun tager sin rolle meget seriøst. Derfor kom det ikke bag på nogen, at hun igen var at finde på første række i cirkusteltet søndag aften — festivalens fjerde dag.

LÆS OGSÅ: En tragisk start på den 39. Monaco Circus Festival

På trods af den tragiske start på festivalen fortsatte showet, og prinsesse Stéphanie havde taget sine to døtre, Pauline Ducruet, 20, og Camilla Gottlieb, 16, med sig, så de også kunne opleve den magiske og farvestrålende forestilling.

Inden de tre kongelige kvinder fandt deres sæder, stillede de op til et billede sammen med de smukt klædte artister fra aftenens show.

Elegant prinsesse Stéphanie i sort og hvid

Prinsesse Stéphanie så fantastisk ud i et simpelt og stilfuldt outfit, der bestod af en hvid skjorte med sort krave, en sort blazer og en matchende nederdel. Hun tilførte looket en smule farve med sin pink læbestift.

Både Camilla Gottlieb og Pauline Ducruet havde valgt at følge deres mors eksempel og var også i sort-hvide outfits til aftenens forestilling. Pauline havde en simpel, hvid skjortekjole på under en sort jakke, mens hendes lillesøster var i en hvid frakke og en varm, men elegant, sort hat.

Monaco Circus Festival varer indtil den 25. januar.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden