15. jan. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Stéphanie hyldet af sin datter i cirkusteltet

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/9.42-81328851.jpg
Pool Cardinale
Der er fuld gang i årets cirkusfestival i Monaco, hvor prinsesse Stéphanie og hendes ældste datter Pauline nød en aften med artisteri og duften af savsmuld.

Den 40. udgave af Monte Carlo Cirkus Festival blev skudt i gang torsdag, og allerede på åbningsaftenen sørgede festivalprotektor og ærespræsident prinsesse Stéphanie af Monaco for at kaste glans over forestillingen. Med sig havde Stéphanie sin 21-årige datter Pauline Ducruét.

Stående klapsalver til Stéphanie

I forbindelse med åbningsforestillingen blev prinsesse Stéphanie, 50, hyldet med stående klapsalver af publikum. Især Pauline sørgede for at hylde sin mor, der smilende kiggede på sin datter, der klappede og klappede.

Fyrst Rainier blev hyldet

Også Stéphanies far, fyrst Rainier, der døde i 2005, blev hyldet i forbindelse med, at årets festival blev skudt i gang med fest og herlig ballade. Rainier skabte i sin tid festivalen og har derfor en helt særlig status for cirkusfestival-fans.

Jonglør og elefanter

I løbet af aften var der topunderholdning for publikum anført af prinsesse Stéphanie og Pauline Ducruét. Jongløren Kris Kremo, Cassely-familien og deres elefanter, rulleskøjtefænomenerne Duo Pilar samt Guangszhous kinesiske artister sørgede for, at alle blev suget ind i den magiske, savsmuldsduftende cirkusmanege fra indledning til finale.

Hilste på i VIP-logen

Efter forestillingen var flere af artisterne henne hos prinsesse Stéphanie og Pauline Ducruét for at hilse på dem og lade sig fotografere med de to smukke kvinder. Der var smil og højt humør over den sene fotoseance med VIP-gæster og cirkusfolket.

Albert og Charlene kommer også

Den 40. cirkusfestival i Monaco kan nydes helt frem til 24. januar, og i løbet af festivaldagene forventes det, at at fyrst Albert og hans fyrstinde Charlene også vil være på plads i VIP-logen helt tæt på manegen.

SE DEN SØDE VIDEO: Monaco-tvillingernes første år

https://imgix.billedbladet.dk/8.17705917.jpg
Pool Cardinale

Læs mere om: