1. mar. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: Kronprins Jacques på sin første opgave

I selskab med fyrst Albert og fyrstinde Charlene var lille kronprins Jacques på sin første officielle opgave i weekenden.
Lille etårige kronprins Jacques er i sandhed blevet en stor dreng, der nu er med mor og far på officielle opgaver. Søndag deltog han, da fyrst Albert og fyrstinde Charlene skulle indvie en rugbyturnering i Monaco under navnet Saint Devote Rugby Tournament. Kronprins Jacques var ved denne lejlighed klædt i jeans, støvler og en varm termojakke, og han havde et fast tag i sin mor, mens han gik rundt i sportsarenaen. LÆS MERE: Fyrst Albert: Tvillingerne er fantastiske

Prinsesse Gabriella blev hjemme

Turneringen, der er arrangeret af Monaco Rugby Federation, havde dog ikke deltagelse af kronprins Jacques’ lillesøster, prinsesse Gabriella. Hun var blevet hjemme på slottet, men hun havde dog tidligere den weekend været med sin mor i en børnehave i Carmes ifølge Svensk Damtidning. Her var prinsesse Gabriella med på legepladsen, og fulgte med mens børnene fik engelskundervisning og deltog i andre aktiviteter.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: