10. okt. 2011
Af af Marianne Singer

Skønheden og milliardær-arvingen holder sammen

Charlotte og Alex er et så fast par, at han ledsagede sin elegante kæreste til brylluppet mellem Albert og Charlene
Charlotte og Alex er et så fast par, at han ledsagede sin elegante kæreste til brylluppet mellem Albert og Charlene
Foto: AOP
Prinsesse Carolines datter, Charlotte, har fundet lykken med rigmandssønnen Alexander Dellal

Europa var ramt af den helt store bryllupsfeber, da Monacos fyrst Albert i juli endelig sagde ja til Charlene Wittstock.

Og hvis rygterne taler sandt, er det muligt, at monegaskerne snart igen kommer til at opleve et storslået bryllup.

Charlotte Casiraghi, 25, datter af prinsesse Caroline af Hannover og Monaco - overvejer at gifte sig med sin kæreste gennem fire år, Alexander Dellal også kaldet Alex. Hans søster, Alice Dellal, har røbet, at et kommende bryllup er under overvejelse.

I modsætning til onkel Alberts bryllup vil det dog ikke blive en officiel fest, da Charlotte ikke har en fyrstelig titel. Hun er dog stadig nummer fire i tronfølgerækken i Monaco, så festen vil uden tvivl blive stor og eksklusiv, såfremt Charlotte og Alex ønsker det. For det er ikke pengene, der mangler.

Begge kommer fra ekstremt velhavende familier. Charlotte er en del af Grimaldi-huset, der hører til en af de allerrigeste kongelige familier, hvor alene overhovedet, fyrst Albert II, er god for 5,4 milliarder kroner.

Lige fra hun var en lille pige i Monaco, har Charlotte Casiraghi levet en luksustilværelse. Det eneste og meget store skår i lykken er, at hun som fireårig mistede sin far, den italienske forretningsmand Stefano Casiraghi, der døde i en racerbådsulykke. Et års tid efter fik hun foræret en lille ø ved Sardiniens kyst af sin farmor og farfar, Giancarlo og Fernanda Casiraghi, til en værdi af omkring 40 millioner kroner.

Efter det tragiske dødsfald flyttede prinsesse Caroline sine børn til Frankrig, hvor de kunne vokse op i trygge rammer, afskærmet fra pressen.

Charlotte er dog ikke bare svimlende rig, men også blændende smuk og besidder en forførende karisma.

Hun har de samme rene træk som sin mor og mormor, Grace Kelly, blandet sammen med morfar fyrst Rainiers mørke, sensuelle farver. Men også hendes gennemførte elegance har været i fokus, og hun hører til i toppen af stil-ikoner.

En så imponerende familiebaggrund og hot fremtoning som Charlottes vil kunne give de fleste bejlere sved på panden.

Men hendes kæreste, Alex Dellal, 28, der er født i Sydafrika og vokset op i England og Brasilien, kan sagtens være med. Som barnebarn af den kendte og berygtede iransk-engelske byggematador "Black" Jack Dellal, der er god for seks milliarder kroner, har han heller ikke lidt nogen nød i sit liv.

Hans far er Guy Dellal, der også arbejder med byggeri, mens mor er den tidligere brasilianske topmodel Andrea de Magalhaes Viera, nu Dellal.

Både Alex og hans søster Alice er gået i moderens fodspor og har arbejdet som modeller, mens søsteren Charlotte designer trendy sko til stil-ikoner som Kate Moss og Sienna Miller.

I dag koncentrerer han sig dog mest om sit store galleri, 20 Projects, i London, som han startede i 2007. Det var samme år, han mødte Charlotte Casiraghi.

Det var Charlottes storebror Andrea Casiraghis kæreste, jetsetteren Tatiana Santo Domingo, 27, der præsenterede dem for hinanden. Siden har Charlotte og Alex været sammen og nydt deres jetsetliv rundt omkring i verden, hvor de gerne bor på VIP-hoteller som Hotel Eden i Rom, Monaco Beach Club eller Hotel Fasano i Rio de Janeiro, storshopper i Venedig eller fester i Monaco og Paris.

Med deres store familieformuer i ryggen vil de uden problemer kunne fortsætte deres sorgløse overklasseliv og samtidig koncentrere sig om at stifte en familie.

Læs mere om: