31. jul. 2020
Af Niels Burgos

Stor omvæltning på vej for prinsesse Stéphanies søn

Prinsesse Stephanie med sin søn Louis og datteren Pauline Ducruet
Prinsesse Stephanie med sin søn Louis og datteren Pauline Ducruet
Foto: Mega
Den 27-årige Louis Ducruet kunne fejre et-års bryllupsdag og en ny start på tilværelsen.

Det er blot et år siden, amorinerne for alvor fløj i Monaco, da prinsesse Stéhanies søn, Louis, fra ægteskabet med Daniel Ducruet giftede sig med sin udkårne Marie Chevallier - og amorinerne flyver heldigvis stadig mellem de to, der sendte smukke kærlighedshilsner til hinanden på de sociale medier på bryllupsdagen den 23. juli. Men der store nye ting i vente for det unge ægtepar i fremtiden.

https://imgix.billedbladet.dk/ny_1.jpg
Louis Ducruet med sin hustru, Marie Chevallier
Foto: Mega

Nye eventyr

Hidtil har Louis Ducruet arbejdet for fodboldklubben AS Monaco, men det er slut nu-

- Tiden er kommet for mig til at søge nye eventyr, nye udfordringer, som vil give mig mere erfaring, udtaler Louis, der som barnebarn af fyrst Rainier teknisk set har arveret til den monagaskiske trone, selv om han ikke har titel af prins. I fem år har han især arbejdet som personlig assistent for klubbens præsident Oleg Petrov - og Louis sender en stor tak til klubben og alle hans kolleger ved afskeden.

USA er en mulighed

Præcist hvad fremtiden indebærer for den 27-årige Louis er endnu ikke meldt ud. Men kilder tæt på Louis og hans hustru anser det ikke for umuligt, at parret flytter til den anden side af Atlanten for at starte nye karrierer i USA. Marie Chevallier er fransk med rødder i Vietnam og har en universitetsgrad i business administration. Hun har aldrig lagt skjul på, at hun ønsker at bruge sin uddannelse og skabe sin egen karriere.

Læs mere om: