10. dec. 2015
Af Henrik Salling

TILLYKKE: Fyrstinde Charlene og fyrst Albert fejrer første år med tvillingerne

Det monegaskiske flag er i dag gået til tops i anledning af prinsesse Gabriella og prins Jacques et-års fødselsdag. Se de skønne billeder fra tvillingernes første år.

Monaco kan i dag hejse flaget for nogle af lilleputstatens yngste indbyggere – nemlig tvillingerne prinsesse Gabriella og kronprins Jacques, som blev født for præcis et år siden.

Og selvom de to guldklumper er deres forældres store stolthed, bliver det ikke umiddelbart en ekstravagant fest for de to guldklumper.

SE BILLEDERNE: Kronprinsparrets børn er fulde af spilopper

Og forhåbentlig passer det også børnenes mor, fyrstinde Charlene, fint, at fødselsdagsfesten blive stille og helt privat.

Fyrst Albert har tidligere fortalt, at han blandt andet vil bruge dagen på at tage billeder og video af prinsen og prinsessen.

Mere legetøj til tvillingerne

Inden fødselsdagen har Albert også været i tvivl om, hvilke gaver han skulle give sine to børn.

- Måske bliver den en helt speciel gave, som de kan gemme i mange år frem. Måske bliver det mere legetøj. Måske kan jeg gøre begge dele, fortalte prinsen for nogle dage siden.

Indenfor den sidste måned har parret vist tvillingerne frem flere gange. Men det er dog stadig sparsomt med billeder af de to charmerende royale børn.

Mangler du gaven til farmor? Klik her og køb et juleabonnement til BILLED-BLADET fra 150,-

Læs mere om: