Prins Jacques og prinsesse Gabriella af Monaco fylder to år

Fyrstinde Charlene, prinsesse Gabriella, prins Jacques og fyrst Albert

Fyrstinde Charlene, prinsesse Gabriella, prins Jacques og fyrst Albert

Foto: All Over
Der er dobbelt-fødselsdag i det lille fyrstedømme. Fyrst Albert og fyrstinde Charlenes tvillinger fylder to år.

Da to bittesmå lyshårede børn blev vist frem på balkonen i det lille fyrstedømme Monaco i januar 2015, var der fest i gaderne. Fyrstinde Charlene havde født tvillinger - og arvefølgen i fÿrstedømmet var sikret.

På selve fødselsdagendagen - den 10. december 2014 - bragede kanonerne ud over med Monte Carlo med 42 skud  - en salut på 21 skud for hver af de nyfødte - og fyrstedømmets kirkeklokker ringede uafbrudt i 15 minutter. Fejringen af prins Jacques og prinsesse Gabriellas to-års fødselsdag går dog lidt mere stille for sig, selv om der næppe kan være tvivl om, at der bliver masser af børnefest indenfor paladsets mure.

Prinsesse Gabriella, prins Jacques
Foto: All Over

Prinsesse Gabriella, prins Jacques

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Prins Jacques er meget beskyttende

De to små kom til verden på hospitalet, der er opkaldt efter deres farmor, fyrstinde Grace - prinsesse Gabriella først og prins Jacques to minutter efter. Det er dog Jacques, som en dag skal overtage titlen som fyrste i Monaco efter sin far.

LÆS MERE: Fyrstinde Charlene fylder 38 år

-  Jacques er virkelig chefen. Han er vokset meget og ser ud til at have taget meget fra sin fars karakter. Han behøver kun en lille lur, og han holder hele tiden øje, har fyrstinde Charlene tidligere fortalt til det franske magasin Paris-Match.

Den lille kronprins er samtidig ekstremt nysgerrig, og hans mor fortæller, at han har udviklet en meget beskyttende side, som han lige nu udøver over for sin søster.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden