Prins Jacques og prinsesse Gabriella af Monaco fylder to år

Fyrstinde Charlene, prinsesse Gabriella, prins Jacques og fyrst Albert

Fyrstinde Charlene, prinsesse Gabriella, prins Jacques og fyrst Albert

Foto: All Over

Der er dobbelt-fødselsdag i det lille fyrstedømme. Fyrst Albert og fyrstinde Charlenes tvillinger fylder to år.

Lørdag, 10. december 2016 - af Niels Burgos

Da to bittesmå lyshårede børn blev vist frem på balkonen i det lille fyrstedømme Monaco i januar 2015, var der fest i gaderne. Fyrstinde Charlene havde født tvillinger - og arvefølgen i fÿrstedømmet var sikret.

På selve fødselsdagendagen - den 10. december 2014 - bragede kanonerne ud over med Monte Carlo med 42 skud  - en salut på 21 skud for hver af de nyfødte - og fyrstedømmets kirkeklokker ringede uafbrudt i 15 minutter. Fejringen af prins Jacques og prinsesse Gabriellas to-års fødselsdag går dog lidt mere stille for sig, selv om der næppe kan være tvivl om, at der bliver masser af børnefest indenfor paladsets mure.

Prinsesse Gabriella, prins Jacques Foto: All Over

Prinsesse Gabriella, prins Jacques

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Prins Jacques er meget beskyttende

De to små kom til verden på hospitalet, der er opkaldt efter deres farmor, fyrstinde Grace - prinsesse Gabriella først og prins Jacques to minutter efter. Det er dog Jacques, som en dag skal overtage titlen som fyrste i Monaco efter sin far.

LÆS MERE: Fyrstinde Charlene fylder 38 år

-  Jacques er virkelig chefen. Han er vokset meget og ser ud til at have taget meget fra sin fars karakter. Han behøver kun en lille lur, og han holder hele tiden øje, har fyrstinde Charlene tidligere fortalt til det franske magasin Paris-Match.

Den lille kronprins er samtidig ekstremt nysgerrig, og hans mor fortæller, at han har udviklet en meget beskyttende side, som han lige nu udøver over for sin søster.