Mandag, 1. februar 2016 — af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Prinsesse Stéphanie fylder 51

Foto: Gaetan Luci/Crystal/Splash
Monacos prinsesse Stéphanie kan i dag den 1. februar fejre sin 51 års fødselsdag. I de seneste par uger op til fødselsdagen har hun blandt andet hygget sig med det, hun elsker allermest - cirkus.

Der er masser at fejre for Monacos prinsesse Stéphanie i denne tid.

Den 1. februar fylder hun 51 år og det skal naturligvis markeres med en eller anden form for festivitas.

Samtidig kan fødselaren glæde sig over, at hun har tre unge og raske børn. Louis Ducruet, 23, Pauline Ducruet, 21, og Camille Gottlieb, 17.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Særlig sønnen Louis har gjort Stéphanie glad på det seneste. Han har således præsenteret sin kæreste Marie officielt for nylig, og både Louis og hans hjertes udkårne virkede ved den lejlighed ekstremt glade for det og for hinanden.'

LÆS MERE: Alle BILLED-BLADETs artikler om prinsesse Stéphanie

Prinsesse Stéphanie fejrer et særligt jubilæum

Louis Ducruet havde sin Marie med, da de af prinsesse Stéphanie var blevet inviteret til forestilling under Monte Carlos Cirkus Festival.

Stéphanie er protektor for festivalen og også ærespræsident for begivenheden, der i januar kunne fejre et særligt jubilæum. Det var således 40. gang, at festivalen blev afviklet.

Fra 14. til 24. januar var prinsesse Stephanie flittig gæst i VIP-logen helt tæt på manegen, og hun havde hver gang familiemedlemmer ved sin side, hvilket helt tydeligt gjorde hende til et lykkeligt menneske. Hun er da også en smuk blanding af passioneret familiemenneske og kæmpe cirkus-fan, så for hende gik alt op i en højere enhed i festival-ugerne.

Mænd og børn

Dagens fødselsdagsprinsesse har oplevet lidt mere end de fleste og har tidligere været kæreste med de franske filmstjernesønner Paul Belmondo og Anthony Delon, Hollywood-helten Rob Lowe og den franske magasin-udgiver Jean-Yves Le Fur.

Prinsesse Stéphanie faldt også for Daniel Ducruet, som hun fik hun to børn med, Pauline og Louis, før hun giftede sig med ham i 1995 og blev skilt igen året efter.

Prinsessens tredje barn, Camille, blev født i 1998. Faderen er Jean Raymond Gottlieb, en eks-politibetjent og ski-instruktør, der i øvrigt også var hendes livvagt.

Hjælp os med at kåre årets TV-favoritter. Stem her

Kærlig og cirkus

I 2001 flyttede prinsesse Stéphanie ind med alle tre børn hos cirkus-elefanttræner Franco Knie. Forholdet sluttede brat i 2002.

I 2003 giftede prinsessen sig med den portugisiske cirkusakrobat, Adans Lopez Peres, og blev skilt i 2003.

Siden har Stéphanie holdt lav profil med kærligheden og kvalerne med den. Og det er også værd at fejre på en fødselsdag som denne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden