25. aug. 2020
Af Marianne Singer

Ærlige prinsesse Märtha Louise: Tæt på depression

Prinsesse Märtha Louise. 
Prinsesse Märtha Louise.
Foto: Birger Storm
Prinsesse Märtha Louise fortæller på sin Instagram-profil, at hun på det seneste har været enorm trist og hvad der fik hende i bedre humør igen.

Det har været en svær tid for prinsesse Märtha Louise på det seneste, fortæller hun på sin Instagram-profil #iam_marthalouise.

Faktisk har hun haft det så skidt psykisk, at hun har været tæt på en depression, lyder det endvidere fra prinsesse Märtha Louise, der heldigvis endte med at få hjælp.

Haft det skidt

"Nogle dage er bedre end andre - og jeg må indrømme, at jeg har haft nogle virkelig dårlige dage på det seneste. Nogle gange føles alt bare som for meget og overvældende og jeg har en tendens til at at føle fortvivlelse, selvmedlidenhed og til at føle mig som et offer på alle livets områder. Ingen energi - bogstaveligt talt - depressionen kryber ind. (Min stakkels kæreste, der må udholde mine følelser, der er som en rutsjebane...), begynder hun opslaget på sin Instagram-profil.

"Selvom mange mennesker støtter mig og er der for mig, ser det ikke ud til, at jeg komme op af det mørke hul. Men så pludselig efter at besteget denne store bakke, ser der ud til at ske et skift. En ven kommer over og får det hele vendt og pludselig kan du se skønheden omkring dig igen. Og så ser du, at du faktisk står på en bjergtop med en fantastisk udsigt, forklarer prinsesse Märtha Louise om at få den rette hjælp fra sin veninde.

Ej verdenen

"Pludselig anerkender du transformationen. Det skifter fra at være et offer til at eje verden - DIN verden. Vi kan alle lave dette skift som sommerfuglen, der kommer ud af dets kokon. Det dejlige er at have venner med den spirituelle kraft, som ser dit virkelige jeg og sætter energien i gang, så du foretager skiftet. Thank you @marimanzetti for calling out all the grit and letting me move into my greatness. Let’s create some magic together. Earth magic. #womenpower #earthmagic #womenhelpingwomen #womensupportingwomen #womencircles, slutter prinsesse Märtha Louise det inspirernde opslag.

Til opslaget hører også et skønt billede af kongeparrets datter på toppen af et bjerg og et af orakelkortet "Butterfly Spirit".

Læs mere om: