Ari Behns kæreste mindes sin elskede med dejligt billede

Ari Behn. 

Ari Behn. 

Foto: Mega
Ebba Rysst Heilmann, der var Ari Behns kæreste, mindes på Instagram sin kærlighed med personlige ord og en sød selfie.

Det er en svær tid for Ari Behns nærmeste, efter at den kendte norske kunstner i juledagene tog sit eget liv i en alder af blot 47 år. 

Blandt de sørgende er også Ebba Rysst Heilmann, der siden 2017 dannede par med Ari Behn. 

Hylder sin elskede 

På sin åbne Instagram-profil, hunsanoe, hylder Ebba Rysst Heilmann på smuk vis Ari Behn med både et fint billede og personlige ord. 

"Jeg er altid hos dig, min elskede Ari min. Og jeg ved du er sammen med mig resten af livet og passer og hepper på mig til vi ses igen. " skriver hun blandt andet. 

BILLED-BLADET har fået tillladelse til at omtale og bringe opslaget af Geir Håkonsund, der har været Ari Behns manager. 

 

Få rådgivning her

I forbindelse med omtalen af Ari Behns død gør redaktionen hermed opmærksom på rådgivningen Livslinien, der på livslinien.dk blandt andet skriver således: 
 
"Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. 
 
Du er ikke alene om at have det sådan. De fleste mennesker har perioder, hvor livet eller en situation opleves som så svær, at de ikke kan magte den alene. For nogen fører krisen til selvmordstanker og uden hjælp måske til selvmordsforsøg og selvmord.
 
Derfor er det afgørende, at du får fortalt et andet menneske, at du har det svært, så du kan få den hjælp og støtte, du har brug for. På Livslinien er vi vant til at tale om selvmord og selvmordstanker, og vi vil meget gerne tale med dig."
 
Du kan også kontakte Livslinien, hvis du er pårørende eller efterladt til selvmord.
 
Livslinjen har blandt andet telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-04 og chatrådgivning mandag og torsdag kl. 17-21 samt lørdag kl. 13-17.
 
Læs mere på livslinien.dk

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden