Mandag, 18. januar 2016 — af af Trine Larsen

Barnebarnet læste digt for kong Harald og dronning Sonja

Dronning Sonja, kong Harald, kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra
Dronning Sonja, kong Harald, kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra
Foto: All Over
Sammen med sin far, kronprins Haakon, læste prinsesse Ingrid Alexandra det smukke digt "At være i livet" op for sine bedsteforældre, kongeparret, og hele den norske befolkning.. Den personlige hyldest rørte alle til tårer

Midt under den flotte og rørende jubilæumskoncert for kong Harald og dronning Sonja, i anledning af deres 25 års regeringsjubilæum, stod kongeparrets barnebarn, prinsesse Ingrid Alexandra, for det mest uforglemmelige indslag.

Sammen med sin far, kronprins Haakon, fremsagde den snart 12-årige prinsesse Ingrid et digt af den store norske digter, Halldis Mores Vesaas "At være i livet", og den personlige og kærlige gestus, der blev indledt med ordene

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

" Kære Bedstemor, kære bedstefar...." tog kegler.

Kong Harald og dronning Sonja fik blanke øjne

Ikke alene sad kongeparret med blanke øjne, men både faster, prinsesse Martha Louise, og især kronprinsesse Mette-Marit var dybt bevægede. Ingen kunne være mere rørt , stolt og glad, end kronprinsessen, der flere gange måtte tørre glædestårer væk, inden hun kunne åndede lettet op og stolt klappe ad sin mand og datters flotte og personlige hyldest til kongeparret - der fik hele den norske befolkning til at knuselske kongefamilien endnu mere.

At prinsessen, der fylder 12 år på torsdag 24. januar, turde stille sig op i direkte TV og læste op for sine elskede bedsteforældre, kunne ikke give mere respekt.

Se med i videoen her på dabgladet VG's hjemmeside, hvor prinsessen læser det smukke digt højt sammen med sin far, kronprins Haakon Magnus.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden