Byd på Mette-Marits Prada-kjole

Den norske kronprinsesse kunne ved selvsyn se, hvor lækkert genbrug kan være.

Den norske kronprinsesse kunne ved selvsyn se, hvor lækkert genbrug kan være.

Foto: All Over
Den norske kronprinsesse støtter varmt arbejdet for at få flere til at købe genbrug. Hun har deltaget i en stor genbrugsfesival i Bergen - og har selv doneret bl.a. en lækker Prada-kjole, som kan købes via en auktion på nettet.

Den norske kronprinsesse har i denne weekend været i Bergen for at deltage i det store genbrugs-arrangement, Fretex, der er en del af det norske Frelsens Hær. Men hun nøjedes ikke med at deltage. Hun havde også selv været i klædeskabet og fundet en del privat tøj og lækre accessories, som bliver solgt på auktion i forbindelse med arrangementet.

Mette-Marit har tidligere udtalt om sit forhold til at bruge og smide væk:

- Jeg er utrolig dårlig til at smide væk eller forære væk, for jeg bruger mine kjoler igen og igen - og pludselig kommer moden tilbage igen. Jeg har dog givet kjoler væk til gode formål tidligere, siger Mette-Marit.

Til Fretex har Mette-Marit doneret adskillige kjoler. Nogle bliver solgt, som de er. Andre - bl.a. en Prada-kjole,  - er blevet piftet lidt op af den norske designer Jenny Skavlan. På www.fretex.no kan du linke videre til netauktionen, hvor du kan byde bl.a. på Mette-Marits Prada-kjole. Auktionen slutter søndag aften - og søndag morgen var højeste bud på 4200 norske kroner.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden