Onsdag, 3. marts 2021 - af Marianne Singer

Den rene lykke: Derfor jubler Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louise. 
Prinsesse Märtha Louise. 
Foto: Ritzau Scanpix
En begejstret prinsesse Märtha Louise har delt skønne billeder fra en helt perfekt familietur oppe i bjergene.

Prinsesse Märtha Louise jubler på nye billeder, hun har delt på sin Instagram-profil.

Billederne viser den norske prinsesse på en skøn tur oppe i bjergene med sine tre døtre, Maud Angelica, 17, Leah Isadora, 15, og Emma Tallulah på 12 år samt venner af familien. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Perfekt skiferie

Sammen har prinsesse Märtha Louise og resten af selskabet stået på ski i Hafjell Alpincenter i Øyer, der ligger 15 km nord for Lillehammer.

"At være på toppen af bjerget gør noget for mig. At kunne se ud i det fjerne, at have følelsen af udvikling og uendelige muligheder får mit hjerte til at vokse sig stærkt og gør mig fast besluttet på at kæmpe for menneskeheden og denne vidunderlige smukke plantet, vi lever på. Læg nu dertil gode venner, være med i flowet, at give plads til hvad der måtte komme, tage det ind og grine, at synge, mens du danser ned ad skibakken, at spille spil med børnene til sent ud på natten, at tale om alt og intet, vokse og have det sjovt, så er skiferien bare perfekt. Tak for vidunderlige dage med stor kærlighed❤️, skriver prinsesse Märtha Louise i opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at dele. 

På billederne kan man se en begejstret prinsesse Märtha Louise med armene strakt i vejret oppe på bjerget samt døtrene og deres venner have det sjovt på ski og snowboard.  

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden