25. feb. 2019
Af Marianne Singer

Derfor tog prinsesserollen så hårdt på prinsesse Märtha Louise

prinsesse märtha louise
Prinsesse Märtha Louise.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Prinsesse Märtha Louise fortalte om sin svære barndom i kongelige rammer, da BILLED-BLADET mødte hende og medforfatteren Elisabeth Nordeng i forbindelse med deres nye bog "Sensitive børn".

Det var ofte meget svært for prinsesse Märtha Louise at være en del af den norske kongefamilie, da hun var barn.

Ikke på grund af hendes forældre, kong Harald og dronning Sonja, der var både omsorgsfulde og støttende, men fordi det var svære rammer at leve i som særligt sensitivt barn.

Åbenhjertigt interview

Det fortæller prinsesse Märtha Louise i et åbenhjertigt interview i det nye nummer af BILLED-BLADET.

Især de store kongelige arrangementer tog hårdt på den lille prinsesse.

− Der sker en masse ting omkring dig, samtidig med at du skal være nærværende over for den, du taler med. Og så var jeg ekstremt pligtopfyldende. Jeg ville så

gerne gøre tingene på den rigtige måde. Jeg ville gøre det godt og leve op til de forventninger, der var til mig, og som jeg var meget bevidst om, lød det fra prinsessen, der også nævnte en typisk situation fra de yngre år.

Var meget genert

− Jeg var jo så genert, og pludselig stod man der med en flok mennesker, der stopper med at snakke, når man træder ind. Og så bliver man placeret der og skal begynde at tale... forklarede prinsessen i interviewet, som også medforfatter Elisabeth Nordeng deltog i.

Læs hele det spændende interview og se de flotte billeder af prinsesse Märtha Louise i Danmark i BILLED-BLADET nr. 8, der er på gaden fra 21. februar.

Læs mere om: