Det norske kongehus afslører: Sådan laver du slottets julegløgg

Dronning Sonja og kong Harald

Dronning Sonja og kong Harald

Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff
Det norske kongehus har i anledning af adventen delt opskriften på slottets julegløgg.

Har du nogensinde tænkt over, hvordan julen smager i det norske kongehus?

Så har du nu muligheden for at smage en lille del af den.

1. søndag i advent delte det norske kongehus nemlig slottets opskrift på julegløgg.
Det gjorde de i en story på Instagram.

Det norske kongehus skriver: 

Alt du skal bruge er:

1 liter kirsebærsaft
4 dl. Æblemost
10 stk. hele nelliker
1 stk. kanelstang
5 cm. Frisk ingefær
10 stk. kardemommekapsler
4 stk. stjerneanis
2 stk. appelsiner i skiver
Hakkede mangler og rosiner

Sådan gør du:
Varm forsigtig kirsebærsaft og æblemost sammen med alle krydderierne og appelsinen.
Riv ingefær og tilsæt det i gløggen.
Del vaniljestangen i to, skrab vaniljekornene ud og tilsæt stangen.
Lad gløggen trække i ca. 30 minutter.
Si krydderierne fra og server med hakkede mandler og rosiner.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden