Det norske kongehus i sorg: Ari Behn er død

Foto: Aller Media
Prinsesse Märtha Louises eksmand, norske Ari Behn, er død. Han blev kun 47 år.

Ari Behn er død. Det meddeler familien. Han blev kun 47 år.

"Det er med stor sorg i hjertet, at vi, de allernærmeste pårørende til Ari Behn, i dag må meddele, at han har taget sit eget liv. Vi beder om respekt for vores privatliv i tiden fremover". Det oplyser Geir Håkonsund, Ari Behns manager og familiens talsmand til norske NRK.

Ari Behn blev i 2002 gift med den norske prinsesse Märtha Louise, og sammen fik parret tre døtre. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn besluttede at gå fra hinanden i 2016, og de blev skilt i 2017,

I en udtalelse fra det norske kongepar, kong Harald og dronning Sonja, oplyses følgende:

"Det er med stor sorg, Dronningen og jeg har modtaget budskabet om Ari Behns bortgang. Ari var en vigtig del af vor familie gennem mange år, og vi bærer mange varme og gode minder om ham med os. Vi er taknemmelige for, at vi fik lov at lære ham at kende. Vi sørger over, at vores børnebørn nu har mistet deres kære far og har dyb medfølelse med hans forældre og søskende, som nu har mistet deres kære søn og bror. Vi beder om, at Aris nærmeste familie får ro i denne svære tid".

Den vagthavende ved det norske hof, Sven Gj. Gjeruldsen, oplyser til norsk SE og HØR, at der foreløbig ikke vil komme yderligere information fra den kongelige familie end det, der allerede nu er ude, og som er at finde på det norske kongehus hjemmeside.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden