Onsdag, 26. januar 2022 - af Christinna Braun

Efter 18-års dagen: Nu kan prinsesse Ingrid Alexandra køre selv

Prinsesse Ingrid Alexandra.
Prinsesse Ingrid Alexandra.
Foto: Ritzau Scanpix
Norges prinsesse Ingrid Alexandra er netop fyldt 18 år.

Der var den 21. januar fødselsdagsfejring hjemme på Skaugum i Asker, hvor Norges kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit bor med deres børn. Deres datter, prinsesse Ingrid Alexandra, fyldte 18, og det skulle naturligvis fejres.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsessen blev både fejret af sin familie og det officielle Norge både dagen før og på selve fødselsdagen. Her var begivenhederne mere officielle og højtidelige af natur, men 18-års fødselaren har nok fået en mere almindelig fejring derhjemme.

For selvom Ingrid Alexandra er prinsesse og nummer to til den norske trone, er hun også bare en 18-årig kvinde. Og som så mange andre 18-årige har prinsesse Ingrid Alexandra erhvervet sig et kørekort, så hun nu er mindre afhængig, og nu selv kan køre fra a til b.

Det skriver norsk Se og Hør.

Ifølge mediet var prinsesse Ingrid Alexandra allerede dagen efter sin fødselsdag på en køretur alene. Prinsessens storebror Marius Borg Høiby, som kronprinsesse Mette-Marit har fra sit tidligere forhold, ønskede sin lillesøster tillykke med de 18 år med en kæk besked på Instagram.

 

Norsk Se og Hør skriver, at hans besked taler for, at Ingrid Alexandra fik selve kørekortet på sin fødselsdag.

Her skrev den 25-årige Marius i hvert fald den 21. januar:

”Tillykke med fødselsdagen til verdens sejeste søster! Du er så rå! Anbefaler folk, der bor i Asker, at holde sig fra vejene de næste par timer”.

En kæk besked fra storebror til lillesøster!

 

Det norske kongehus bekræfter overfor norsk Se og Hør, at prinsesse Ingrid Alexandra har fået kørekort.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden