18. mar. 2020
Af Marianne Singer

Efter kærlighedsbesøg: Prinsesse Märtha Louise i karantæne

prinsesse märha louise
Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek.
Foto: Birger Storm
Prinsesse Märtha Louise overraskede sin kæreste, Shaman Durek, med et besøg i USA, og er nu sammen med døtrene i karantæne.

Forelskelsen og kærligheden er stadig lige stor hos prinsesse Märtha Louise og hendes amerikanske kæreste, Shaman Durek.

Således rejste prinsesse Märtha Louise med sine tre døtre, Maud Angelica, 16, Leah Isadora, 14, Emma Tallulah, 11, til USA lige før landene blev ramt af strikse rejserestriktioner på grund af coronavirus.

Hjem i weekenden

De vendte hjem til Norge i weekenden.

– Prinsessen og børnene tog afsted før karantænen var blevet iværksat og før myndighederne sagde, at man ikke skulle tage til USA. De returnerede til Norge så snart de kunne og er nu i karantæne og symptomfrie, lyder det fra prinessens manager Carina Schelle Carlsen til norske VG.

En kærlighedserklæring

Overraskelsesbesøget ser Shaman Durek som en stor kærlighedserklæring, skriver han på sin Instagram-profil @shamandurek.
"Hun fløj bogstavelig talt verden rundt for at se mig, før hendes land lukkede grænserne. Bare for at se mig, før det ikke mere kunne lade sig gøre, selvom det bare var for to dage. Det var de bedste to dage i mit liv for mig og min familie. Da hun overraskede mig, græd jeg som en baby, fordi det her er kærlighed for mig. At gøre noget!"

Kærligheden vigtig

Sådan skriver Shaman Durek blandt andet i opslaget, du kan se her med billeder vedhæftet af parret: Shaman Dureks Instagram-opslag

I en kommentar til oplaget svarer prinsesse Märtha Louise med lige så kærlige ord, hvor hun understreger, hvor vigtig kærligheden er for alle i de her tunge tider.

Læs mere om: