Lørdag, 24. december 2022 - af Julie Nolsöe

Efter kong Haralds sygdom: Nu takker den norske kronprinsfamilie for støtten med nyt julebillede

Kong Harald
Kong Harald
Foto: Sven Gj. Gjeruldsen/NTB/Ritzau Scanpix
Efter Kong Haralds indlæggelse kan den norske kronprinsfamilie holde jul og glæde sig over, at han er hjemme fra hospitalet igen

Den 19. december oplyste det norske kongehus, at kong Harald var sygemeldt og indlagt med en infektion på Rikshospitalet i Oslo. 

I et par dage efterfølgende var det uvist, hvorvidt den 85-årige monark ville være i stand til at varetage sine opgaver i forbindelse med jul og nytår.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 21. december kunne det norske kongehus dog bringe godt nyt, da de fortalte, at kongen var blevet udskrevet og var hjemme igen:

"Kongen udskrevet fra Rikshospitalet. Hans Majestæt Kongen er nu udskrevet fra Rikshospitalet. Kongen er i bedring, men vil tage den med ro i nogle dage."

Deler hyggeligt julebillede

Nu deler kronprinsfamilien et fint julebillede, hvor kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon og deres børn Prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra, ses stående foran juletræet.

Til teksten under billedet sætter de ord på den svære tid, de gennemgik i dagene op til jul:

- Kronprinsfamilien vil gerne ønske alle en rigtig dejlig jul!, skriver de på norsk og fortsætter: 

- Det blev en lidt anderledes tid i dagene op til jul i år, og kronprinsfamilien takker for al omtanke, vi har modtaget, mens kongen var på sygehuset, og vi er meget glade for, at han nu er hjemme igen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden