30. okt. 2017
Af Juliane Olsen

Efter rideulykke: Prinsesse Märtha Louise hylder datteren

Prinsesse Märtha Louise
Prinsesse Märtha Louise
Foto: AOP
Prinsesse Märtha Louise har brækket en knogle i foden i en rideulykke, men heldigvis har datteren Leah Isadora bedre held på hesteryg.

Den 46-årige prinsesse Märtha Louise brækkede for nyligt en knogle i foden, da hun faldt af sin hest Carsall under et hesteshow i Oslo.

Hendes 12-årige datter Leah Isadora har dog et større held på hesteryg.

- Godt, at nogen i familien er dygtige til at ride uden at brække sine ben. Leah vandt søndag ponygalop på verdens bedste Freud, skriver prinsesse Märtha Louise på Instagram.

Prinsesse Märtha Louise havde glædet sig

Her har hun delt et fint billede af datteren, som rider og springer på sin lille hest, og hendes mor er tydeligvis lykkelig.

Prinsesse Märtha Louise stoppede som professionel konkurrencerytter for 17 år siden, og op til showet, hvor hun faldt af, havde hun glædet sig til komme tilbage på hesteryg.

Hesten tog dog et lidt for brat sving, der gjorde, at prinsesse Märtha Louise ikke kunne blive i sadlen.

Lægen tilså prinsesse Märtha Louise

I første omgang kom den norske prinsesse på benene igen, og hun gik smilende ud af banen med hesten.

Men efterfølgende tilså en læge hende, som konstaterede, at en fodknogle var brækket, og så blev foden ellers lagt i gips.

Således blev prinsesse Märtha Louise uplaceret i sit andet ridt i turneringen, og med foden i gips var det ikke muligt for at hende at fuldføre konkurrencen.

Læs mere om: