Efter Victorias aflysning: Nu melder det norske kongehus ud om Christians konfirmation

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. 

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. 

Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.
Det svenske kongehus har meldt ud, at kronprinsesse Victoria ikke kommer med til prins Christians konfirmation. Nu melder også det norske kongehus ud om deltagelse.

Tidligere i dag kom det frem, at Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel desværre ikke kommer til prins Christians konfirmation i Fredensborg Slotskirke den 15. maj.

Som fadder til prins Christian ville Victoria ellers utroligt gerne have været med til at markere den store dag.

- Kronprinsesse Victoria ville gerne have deltaget ved prins Christians konfirmation. Men med afsæt i pandemien har hendes kongelige højhed desværre ikke mulighed for at være til stede ved sin fadderbarns konfirmation, skriver Johan Tegel fra det svenske hof i en mail til dansk Se og Hør

Norge melder ud

Og nu melder også det norske hof ud om, hvorvidt den norske kongefamilie deltager i prins Cristians konfirmation.

På BILLED-BLADETs spørgsmål, om hvorvidt den norske kongefamilie deltager, svarer assisterende kommunikationschef Sven Gj. Gjeruldsen:

"Med henvisning til din forespørsel kan jeg oplyse, at ingen fra den norske Kongefamilie er tilstede ved Hans Kongelige Højhed Prins Christians konfirmation."

Både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit stod faddere ved prins Christians dåb i 2006 og ville helt sikkert gerne have deltaget i konfirmationen, hvis det havde kunnet lade sig gøre. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden