Tirsdag, 4. maj 2021 — af Marianne Singer

Efter Victorias aflysning: Nu melder det norske kongehus ud om Christians konfirmation

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. 
Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.
Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.
Det svenske kongehus har meldt ud, at kronprinsesse Victoria ikke kommer med til prins Christians konfirmation. Nu melder også det norske kongehus ud om deltagelse.

Tidligere i dag kom det frem, at Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel desværre ikke kommer til prins Christians konfirmation i Fredensborg Slotskirke den 15. maj.

Som fadder til prins Christian ville Victoria ellers utroligt gerne have været med til at markere den store dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Kronprinsesse Victoria ville gerne have deltaget ved prins Christians konfirmation. Men med afsæt i pandemien har hendes kongelige højhed desværre ikke mulighed for at være til stede ved sin fadderbarns konfirmation, skriver Johan Tegel fra det svenske hof i en mail til dansk Se og Hør.

Norge melder ud

Og nu melder også det norske hof ud om, hvorvidt den norske kongefamilie deltager i prins Cristians konfirmation.

På BILLED-BLADETs spørgsmål, om hvorvidt den norske kongefamilie deltager, svarer assisterende kommunikationschef Sven Gj. Gjeruldsen:

"Med henvisning til din forespørsel kan jeg oplyse, at ingen fra den norske Kongefamilie er tilstede ved Hans Kongelige Højhed Prins Christians konfirmation."

Både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit stod faddere ved prins Christians dåb i 2006 og ville helt sikkert gerne have deltaget i konfirmationen, hvis det havde kunnet lade sig gøre.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden