Fredag, 24. juni 2022 - af Ulrik Ulriksen

Gang i den på slottet: Sådan sluttede prinsesse Ingrid Alexandra festen af

Prinsesse Ingrid Alexandra
Prinsesse Ingrid Alexandra
Foto: Martin Høien
Prinsesse Ingrid Alexandra fyldte 18 år 21. januar, men fejringen på slottet i Oslo var først på programmet fredag den 17. juni. Den fornemme gallamiddag med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary blandt æresgæsterne blev en mindeværdig oplevelse for alle på slottet. Det kan du læse alt om i denne uges BILLED-BLADET.

Der var fuld fart på festen fra start til slut på Det Kongelige Slot i Oslo, da 18-årige prinsesse Ingrid Alexandra blev fejret af familie og kongelige fra hele Europa i anledning af sin myndighedsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ingrid Alexandra med gæster på dansegulvet

Prinsesse Ingrid Alexandra, der også havde mange af sine jævnaldrende venner med til festen, var med til at sætte gang i dansegulvet over midnat.

Her havde alle gæster fået at vide, at der skulle danses i de fine sale.

Klar besked fra kongehuset

Den norske avis VG skrev op til festen, at alle gæster via mail fra slottet havde fået at vide, at de efter selve gallamiddagen med taler og underholdning skulle op at stå og ud på gulvet for at danse polonaise.

Den særlige polonaise er en polsk selskabsdans i ¾-takt, der danses i formationer.

Kongehusets kommunikationschef Guri Varpe bekræftede overfor VG, at denne gallamiddag for 18-årige Ingrid Alexandra ville blive lidt anderledes end almindelige gallamiddage på slottet, og derfor forventede man også en helt speciel stemning hele aftenen og noget af natten.

Det kom til at holde stik.

Kæmpe reportage i BILLED-BLADET

Du kan i denne uges BILLED-BLADET læse alt om og se fantastiske billeder fra prinsesse Ingrid Alexandras store fest på slottet.

I BILLED-BLADET i denne uge får du desuden resten af det kæmpestore og eksklusive interview med prins Nikolai og prins Felix.

Abonnement på BILLED-BLADET
Abonnement på BILLED-BLADET

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden