Torsdag, 16. juni 2022 - af Ulrik Ulriksen

Glad kong Harald og dronning Sonja hygger sig omgivet af familien

Dronning Sonja og kong Harald

Dronning Sonja og kong Harald

Foto: Martin Høien
Det er en fuldstændig unik aften for hele den norske kongelige familie, og for kongeparret er det en enorm glæde at være omgivet af hele familien på prinsesse Ingrid Alexandras festaften.

Det kan godt være, at prinsesse Ingrid Alexandras 18-års fødselsdag ikke blev fejret ordentligt den 21. januar på grund af coronapandemien, men i aften er der så til gengæld skruet lidt ekstra op for festen i anledning af prinsessens myndighedsdag.

Harald og Sonja hygger sig

Den forsinkede fødselsdagsfejring i aften står regeringen for, og statsminister Jonas Gahr Støre har inviteret hele den norske kongelige familie, og for kong Harald, 85, og dronning Sonja, 84, er det en kæmpe glæde at være med til fejringen omgivet af deres søn kronprins Haakon og svigerdatter Mette-Marit samt børnebørnene Ingrid Alexandra og Sverre Magnus samt Mette-Marits søn Marius. Også kongeparrets datter prinsesse Märtha Louise, der har sin forlovede Shaman Durek med.

Foto: Martin Høien

Smilede ved ankomsten

Ved ankomsten til festmiddagen smilede kong Harald og dronning Sonja så meget, at man ikke kunne være i tvivl om, at de var klar til festen for deres barnebarn prinsesse Ingrid Alexandra, Norges første kvindelig tronarving.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kongeparret holder fest på slottet

I morgen er kongeparret værter for gallamiddag på slottet i anledning af Ingrid Alexandras myndighedsdag.

BILLED-BLADET følger fra Oslo slotsfesten tæt, og du kan følge med i det hele lige her på vores website – billedbladet.dk.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden