Her er Haakon og Mette-Marits ord efter Ari Behns død

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon. 

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon. 

Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.
Det norske kongehus er i sorg efter Ari Behns bortgang.

"For os var Ari en god ven, et kært familiemedlem og en fantastisk onkel, som vi delte mange af livets små og store øjeblikke med. Det er med stor sorg, vi har modtaget budskabet om hans bortgang. Vi var alle meget glade for Ari. Vores tanker går specielt til Maud, Leah, Emma, prinsesse Märtha Louise og Aris nærmeste familie."

Sådan lyder det norske kronprinspars officielle meddelelse efter at nyheden om, at prinsesse Märtha Louises eksmand og faren til hendes tre døtre, er død, kun 47 år gammel.

Også det norske kongepar udtrykker deres sorg og dybeste medfølelse med Ari Behns nærmeste familie: "Det er med stor sorg, Dronningen og jeg har modtaget budskabet om Ari Behns bortgang. Ari var en vigtig del af vor familie gennem mange år, og vi bærer mange varme og gode minder om ham med os. Vi er taknemmelige for, at vi fik lov at lære ham at kende. Vi sørger over, at vores børnebørn nu har mistet deres kære far og har dyb medfølelse med hans forældre og søskende, som nu har mistet deres kære søn og bror. Vi beder om, at Aris nærmeste familie får ro i denne svære tid". 

Ari Behn blev blot 47 år, og efterlader sig tre døtre, Maud Angelica, 16, Leah Isadora, 14 og Emma Tallulah, 11. Han var gift med prinsesse Märtha Louise fra 2002 til 2017.

Kongehuset og familien har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden