Hip hip hurra! Kongehuset deler dejligt sommerfoto af fødselaren kronprinsesse Mette-Marit

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. 

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. 

Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.
Norges kronprinsesse Mette-Marit fylder år den 19. august.

Der bliver med garanti både sunget og flaget for kronprinsesse Mette-Marit hjemme i den norske kongefamilie i dag, den 19. august, hvor hun fylder 49 år.

Kronprinsesse Mette-Marit bor til daglig på landstedet Skaugum med kronprins Haakon, 49, og børnene prinsesse Ingrid Alexandra, 18, og prins Sverre Magnus, 16. Kronprinsessen har også sønnen Marius på 25 fra et tidligere forhold. 

I anledning af kronprinsessens fødselsdag har det norske kongehus delt et dejligt sommerbillede af fødselaren. Det er taget i forbindelse med kronprinsfamiliens sommerferie for to år siden, hvor turen gik til Kristiansand.

Da der i juni måned blev holdt gallamiddag i anledning af kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakons datter prinsesse Ingrid Alexandras 18-års fødselsdag viste kronprinsfamilien, at de ved, hvordan man holder en god og sjov fødselsdag.

 

Der blev både grinet og grædt under talerne, og kronprinsparret havde som en overraskelse fået den norske popstjerne Metteson til at komme og spille for prinsessen. Her fik popstjernen alle op af stolene for at synge den norske fødselsdagssang, og især kronprinsesse Mette-Marit skrålede og dansede med under sangen.

Læs mere om det herunder.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden