Ingrid Alexandra i hovedrollen til julegudstjeneste i slotskirken

Prinsesse Ingrid Alexandra

Prinsesse Ingrid Alexandra

Foto: Ritzau/Scanpix
For Norges prinsesse Ingrid Alexandra var årets julegudstjeneste i slotskirken en stor begivenhed. Hun var i en af de bærende roller, og det gjorde hendes forældre Haakon og Mette-Marit stolte.

Det norske kronprinspars datter prinsesse Ingrid Alexandra, 16 år, og hendes lillebror prins Sverre Magnus, 15 år, havde vigtige roller i en højtidelig og hyggelig julegudstjeneste i slotskirken i Oslo.

- Velkommen til os her i Slotskirken. I år har vi lyst til at dele en adventsstund med jer. Jeg håber, I får en fin oplevelse sammen med os. 

Ingrid Alexandra bød velkommen

Sådan ønskede prinsesse Ingrid Alexandra alle velkommen til Slotskirken i Oslo på den fjerde søndag i advent. Både Kong Harald og dronning Sonja samt kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var også med i kirken sammen med Oslos biskop Kari Veiteb.

Sverre Magnus tændte lys

Og så var Ingrid Alexandras lillebror prins Sverre Magnus også med, og han sørgede for at tænde lys i adventskransen i kirken.

Et job han også har hjemme hos kronprinsfamilien i deres private bolig Skaugum.

Kong Harald ønskede god jul

Kong Harald afsluttede adventsstunden med en julehilsen, før der blev sunget "Dejlig er jorden".

- Nu går vi ind til julehøjtiden, som for mange bliver lidt anderledes i år. Jeg håber, at vi passer ekstra godt på hinanden og viser den omtanke og omsorg, vi alle har behov for. Jeg ønsker alle en rigtig god jul.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden