Mandag, 21. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Ingrid Alexandra i hovedrollen til julegudstjeneste i slotskirken

Prinsesse Ingrid Alexandra
Prinsesse Ingrid Alexandra
Foto: Ritzau/Scanpix
For Norges prinsesse Ingrid Alexandra var årets julegudstjeneste i slotskirken en stor begivenhed. Hun var i en af de bærende roller, og det gjorde hendes forældre Haakon og Mette-Marit stolte.

Det norske kronprinspars datter prinsesse Ingrid Alexandra, 16 år, og hendes lillebror prins Sverre Magnus, 15 år, havde vigtige roller i en højtidelig og hyggelig julegudstjeneste i slotskirken i Oslo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Velkommen til os her i Slotskirken. I år har vi lyst til at dele en adventsstund med jer. Jeg håber, I får en fin oplevelse sammen med os. 

Ingrid Alexandra bød velkommen

Sådan ønskede prinsesse Ingrid Alexandra alle velkommen til Slotskirken i Oslo på den fjerde søndag i advent. Både Kong Harald og dronning Sonja samt kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var også med i kirken sammen med Oslos biskop Kari Veiteb.

Sverre Magnus tændte lys

Og så var Ingrid Alexandras lillebror prins Sverre Magnus også med, og han sørgede for at tænde lys i adventskransen i kirken.

Et job han også har hjemme hos kronprinsfamilien i deres private bolig Skaugum.

Kong Harald ønskede god jul

Kong Harald afsluttede adventsstunden med en julehilsen, før der blev sunget "Dejlig er jorden".

- Nu går vi ind til julehøjtiden, som for mange bliver lidt anderledes i år. Jeg håber, at vi passer ekstra godt på hinanden og viser den omtanke og omsorg, vi alle har behov for. Jeg ønsker alle en rigtig god jul.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden