20. jun. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Kæmpe glæde for kronprinsesse Mette-Marit

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon
Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon
Foto: Martin Høien
Der var fest og to glade dage i Oslo, da prinsesse Ingrid Alexandra i sidste uge lod sig fejre i anledning af sin myndighedsdag. For hovedpersonens mor kronprinsesse Mette-Marit var det en kæmpe glæde at se sin 18-årige datter nyde dagene sammen med sine to brødre.

Kronprinsesse Mette-Marit kunne torsdag den 16. juni og fredag den 17. juni nyde at se sin 18-årige datter prinsesse Ingrid Alexandra lade sig fejre i Oslo.

Om torsdagen var regeringen anført af statsminister Jonas Gahr Støre vært for en festmiddag i Deichman Hovedbibliotek Bjørvika, mens der om fredagen på Det Kongelige Slot var gallamiddag med deltagelse af royale fra hele Europa.

Kronprinsesse Mette-Marit var glad

Begge dage kunne Mette-Marit, med kronprins Haakon ved sin side, glæde sig over at se sine tre børn sammen i den allerskønneste anledning.

Sverre Magnus, Marius, Ingrid Alexandra, Mette-Marit og Haakon
Sverre Magnus, Marius, Ingrid Alexandra, Mette-Marit og Haakon
Foto: Martin Høien

Kronprinsparrets datter prinsesse Ingrid Alexandra havde således både til regeringens festmiddag samt til gallamiddag på slottet sine brødre prins Sverre Magnus, 16 år, og Marius Borg Høiby, 25, omkring sig, og de tre søskende nød helt tydeligt hinandens selskab.

Tre skønne søskende

Naturligvis tiltrak Ingrid Alexandra mest opmærksomhed, men de flotte fyre Sverre Magnus og Marius var bestemt også et hit begge dage med 18-års fest.

Læs mere om: