Tirsdag, 22. september 2020 - af Marianne Singer

Kæresten overrasker Märtha Louise: Vildt romantisk fødselsdagsgave!

Shaman Durek og prinsesse Märtha Louise sidste år. 
Shaman Durek og prinsesse Märtha Louise sidste år. 
Foto: Martin Høien
En lykkelig prinsesse Märtha Louise fik den bedste gave, hun kunne ønske sig, da hun på sin 49-års fødselsdag blev overrasket med en længe ventet genforening med kæresten, Shaman Durek.

Prinsesse Märtha Louise fik den bedste gave, hun kunne ønske sig i forbindelse med sin 49-års fødselsdag tirsdag den 22. september. 

Efter at have været adskilt fra kæresten Shaman Durek, 45, i et halvt år på grund af coronakrisen, blev hun endelig genforenet med Durek, der var rejst til Norge fra USA for at overraske sin prinsesse. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En udfordrende tid

Det fortæller prinsesse Märtha Louise på sin Instagram-profil iam_marthalouise.

"Jeg elsker overraskelser. Og den bedste overraskelse overhovedet var, at du dukkede op til min fødselsdag, @shamandurek, efter seks lange måneders adskillelse. Det har været så udfordrende og samtidig så vidunderligt at opleve, at vores forhold er blevet endnu dybere og forståelsen endnu større, selvom vi ikke har set hinanden. En af de ting, som coronaperioden har lært mig, er, at vi mennesker er mere thoughe end vi tror og kan overvinde alt, men at det er bedre, når vi har vores kære tæt på os. ❤️❤️ #bestbirthdaygift #birthday #birthdaygirl #happybirthdaytome #shamandurek

Kærlighedsord

I opslaget er der også en utrolig kærlig hilsen fra Shaman Durek til sin elskede. 

"At kunne være sammen med den kvinde jeg elsker med hele min sjæl på hendes fødselsdag er en velsignelse fra Gud, at være ved din side efter seks måneders adskillelse. Vi har været igennem så meget sammen og vi vil overkomme hvilke som helst udfordringer, livet kommer til at byde os. Til døden os skiller, jeg er for altid din, baby. Tillykke med fødselsdagen, min søde engel," skriver Shaman Durek i kommentarsporet til opslaget. 

"Tak, min kære, for at anerkende, at alt der sker, er del af hvem vi vælger at være. Elsker dig, svarer prinsesse Märtha Louise derefter på lige så sød vis.

I opslaget bekræfter prinsesse Märtha Louise desuden, at Shaman Durek har været i corona-karantæne, ligesom alle andre, der rejser ind i Norge fra lande, hvor det er påkrævet.  

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden