Kong Harald åbner op om Ari Behns tragiske død: Det var et chok

Kong Harald og dronning Sonja. Indsat: Ari Behn.

Kong Harald og dronning Sonja. Indsat: Ari Behn.

Fotomontage: MEGA
Prinsesse Märtha Louises eksmand Ari Behn tog sit eget liv 25. december 2019.

I en ny biografi om kong Harald åbner den norske konge op om den svære tid, da hans tidligere svigersøn Ari Behn tog sit eget liv.

Ari Behn var gift med prinsesse Märtha Louise fra 2002 til 2016, og de fik sammen døtrene Maud Angelica Behn, 17 år, Leah Isadora Behn, 15 år, og Emma Tallulah Behn, 12 år. 

Juledag kom det frem, at Ari Behn, der led af depression, havde taget sit eget liv.
 
Ari Behn havde på trods af skilsmissen fra prinsesse Märtha Louise stadig et nært forhold til kong Harald og dronning Sonja, og det var planen, at han skulle besøge familien på Kongsseteren, hvor de holdt juleferie, den dag han begik selvmord.
 
 
I bogen "Kongen forteller" af Harald Stanghelle, beskriver kong Harald ifølge avisen VG den tragiske dag, hvor de fik at vide, at Ari Behn var død, således:
 
- Vi var sammen, da det skete. Det var et chok. Vi blev så overraskede, selv om vi vidste, at han havde problemer. Det er smertefuldt, og det tager lang tid at komme over. Det at vi var samlet, da vi fik at vide, at han var død, gjorde, at vi som bedsteforældre fik mulighed for at komme tættere på vores børnebørn. Vi er kommet meget tættere på hinanden, fortæller kong Harald i bogen.
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden