Fredag, 13. november 2015 — af Ulrik Ulriksen

Kongelige børn til fodbold med mor og far

Prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus
Prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus
Foto: AOP
Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon havde børnene Ingrid Alexandra, Sverre Magnus og Marius med, da de heppede på fjeldnationens 11 udvalgte i EM-fodboldkampen mod Ungarn.

Blandt de 28.000 fanatiske fodboldtilskuere på Ullevaal Stadion til EM-fodboldkampen mellem Norge og Ungarn faldt fem personer særligt i øjnene.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var sammen med deres to børn prinsesse, Ingrid Alexandra, 11, og prins Sverre Magnus, 9, samt Mette-Marits store søn, Marius Borg Høiby, 18, på stadion for at bakke op om fjeldnationens landshold.

Vigtigste kamp i 10 år

Norge spillede mod Ungarn om en plads ved europamesterskabsslutrunden i Frankrig næste sommer, og det var den vigtigste kamp på norsk grund i de seneste 10 år. De royale norske fans, som også omfattede kong Harald, og alle andre på Ullevaal sørgede for at give deres fodboldhelte den bedste opbakning allerede før kampen, da der blev sunget nationalsang.

Kronprinsesse Mette-Marit sang med

Den kongelige korsang gav de norske spillere så meget power, at de fra første fløjt belejrede det ungarske mål, og allerede inden for de første tre minutter var tæt på at sende bolden i de ungarske netmasker. Det var ufatteligt medrivende fra start, og flere gange var kronprinsparret og børnene helt oppe at stå, fordi de troede, at der var norsk scoring. Ungarns målmand leverede dog mirakler på stregen, og så udeblev det forløsende norske mål.

Kold dukkert

I stedet gik det som så ofte i en fodboldkamp, der bølger frem og tilbage, og pludselig scorede Ungarn. En kold dukkert for alle nordmænd på Ullevaal. Også Haakon, Mette-Marit, Ingrid Alexandra, Sverre Magnus og Marius var slukørede. Desværre tabte Norge 0-1. Nu håber de kongelige og alle andre fodboldfans fra Norge på, at deres landshold kan gøre skaden god igen i returkampen om nogle dage i den ungarske hovedstad Budapest.

Kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby.
Kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby.
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden