27. okt. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Haakon i ilden

Kronprins Haakon på brandøvelse
Kronprins Haakon så flot ud som brandmand i Bergen.
Foto: Scanpix
Før en lederkonference i Bergen i Norge sørgede kronprins Haakon for, at ilden blev slukket under en brandøvelse.

Der er gang i møder og diskussioner og debatter under den store SIKT 2015-lederkonference i Bergen i Norge, hvor kronprins Haakon er frontfigur.

Bergen-konferencen er den tredje af sin slags efter to vellykkede arrangementer i Tromsø og Trondheim.

LÆS MERE: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon bød nye borgere velkommen

Kronprins Haakon var royal brandslukker

SIKT 2015-konferencen har fokus på ungt lederskab og på de mange udfordringer, morgendagens ledere står overfor. Højdepunktet på førstedagen af konferencen var dog langt fra møderne i konferencefaciliterne i Bergen.

Det absolutte højdepunkt i manges øjne var nemlig aftenens teambuilding-event, hvor kronprins Haakon og mange andre måtte trække i brandmandsdress med hjelm og handsker og det hele for at deltage aktivt i en brandslukningsøvelse.

Kronprinsen og hans nye venner sørgede med vandslanger og skumslukkere for at slukke ilden effektivt, og det var noget, der både styrkede fællesskabet og sørgede for, at humøret steg mange grader.

Alt i alt en perfekt afslutning på førstedagen af konferencen.

Kronprins Haakon indledte konferencedagen med en tale, i hvilken han understregede, hvad man bør gøre for at styrke fremtidens Norge.

- Det er netop, hvordan vi tager vare på de unge, som vil være afgørende for, hvordan vi i Norge klarer os fremover. Vi må sikre os, at alle får mulighed for og anledning til at bidrage bedst muligt med de ressourcer, de har til rådighed, sagde kronprins Haakon.

Læs mere om: