Torsdag, 16. december 2021 - af Ulrik Ulriksen

Kronprins Haakon isoleret

Kronprins Haakon
Kronprins Haakon
Foto: Lars H. Laursen
Der er helbredsmæssige udfordringer overalt i denne tid. Også de forskellige kongehuse er mærket af udfordriger. Nu er Norges kronprins Haakon i isolation.

Indenfor den seneste uge har de europæiske kongehuse ligesom mange andre dele af samfundet mærket de store helbredsmmæssige udfordringer, der er blevet en del af alles hverdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Norges kronprinsesse Mette-Marit, Sveriges dronning Silvia og vores egen kronprinsesse Mary har været eller er ramt af sygdom og har været tvunget til at holde sig indendøre.

Kronprins Haakon må aflyse

Nu er kronprins Haakon også blevet mærket af udfordringer i forbindelse med corona-situationen..

Haakon er blevet tvunget til at aflyse officielle opgaver, og han er gået i isolation efter at have mødt en person, som er blevet konstateret corona-positiv.

Ingen symptomer

- Hans kongelige højhed kronprins Haakon er i karantæne i de kommende dage efter, at han er blevet registreret som nærkontakt til en person, som er testet positivt for corona, lyder det i en pressemeddellse fra det norke kongehus.

Det meldes samtidig, at Haakon ikke er syg eller har symptomer på sygdom, men han vil altså isolere sig for at sikre sig, at han ikke smitter nogen, hvis det viser sig, at han udvikler corona-symptomer.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden