24. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit fejrer også prins Oscar

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.
Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.
Foto: AOP
Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon vil være blandt gæsterne, når prins Oscar bliver døbt fredag.
Der er allerede flere fornemme gæster, der har meldt sig til, når prins Daniel og kronprinsesse Victorias lille prins Oscar fredag skal døbes. Blandt andre vil vores danske kronprins Frederik og kronprinsesse Mary være med blandt gæsterne. Nu afslører det norske ugeblad Se og Hør, at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit også står på gæstelisten. LÆS MERE: Norges kongepar og kronprinsepar melder fra til kong Carl Gustafs fest

Skal kronprinsesse Mette-Marit være fadder?

Der spekuleres desuden i sandsynligheden for, at kronprinsesse Mette-Marit skal stå fadder, når den lille prins skal døbes. Da prinsesse Estelle blev døbt for fire år siden, var kronprins Haakon netop blandt fadderne. Denne gang er det sandsynligt, at både kronprins Frederik og kronprinsesse Mette-Marit skal stå faddere til den lille prins.

Kronprinspar er inviteret til frokost

Prins Oscar kom til verden den 2. marts, og hans dåb vil altså blive afholdt i Stockholm den 27. maj. Efter dåbsceremonien er gæsterne inviteret til en storslået frokost for de nærmeste på slottet, og her er det norske kronprinspar selvfølgelig også med.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: