Kronprins Haakon og Mette-Marit i kamp for sønnen

Marius, Mette-Marit og Haakon
Marius, Mette-Marit og Haakon
Foto: AOP
Det norske kronprinspar har forvandlet sig til løveforældre for 15-årige Marius, der er kommet i klemme i pressen.

Norges kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har taget et usædvanligt skridt for at beskytte Mette-Marits 15-årige søn Marius, som hun bragte med ind i parrets ægteskab. Drengen er kommet en tur i den norske mediemølle, fordi han har lagt private billeder på nettet. I medierne bliver det udlagt som en alvorlig sikkerhedstrussel for det norske kongehus, fordi billederne afslører familiens gøren og laden og dermed åbner for et eventuelt angreb.

Beskyldningerne mod den 15-årige dreng for at bringe sin egen familie i fare fik onsdag kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit til at skrive et åbent brev til chefredaktøren på Norges største avis Verdens Gang, hvor de afviser, at Marius har udgjort en fare.
Parret skriver, at historien er helt ude af proportioner - især fordi kritikken rammer en 15-årig dreng.

Det er et højst usædvanligt skridt for de norske kongelige at offentliggøre et kritisk brev på den måde, og norske iagttagere af kongehuset tolker det som et udtryk for, at Haakon og Mette-Marit er klar til at tage skrappe midler i brug, hvis deres børn bliver trukket gennem mudderet.

15-årige Marius' konto på internetbilledtjenesten Instagram, som han brugte til at lægge billeder ud med, er blevet slettet.

Man kan læse det åbne brev på det norske kongehus' hjemmeside - klik her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden