Søndag, 22. marts 2020 - af Christinna Braun

Kronprins Haakon sender særlig tak

Kronprins Haakon. 
Kronprins Haakon. 
Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.
Kronprins Haakon kunne via et videomøde takke medarbejderne hos Helsedirektoratet i Norge.

Kronprins Haakon har, ligesom så mange andre, måttet holde sig indendørs på grund af coronavirussen. Derfor deltog han via en videokonference i et møde med det norske Helsedirektoratet.

En særlig tak

Den norske kronprins Haakon sagde en særlig tak til Helsedirektoratets medarbejdere, da han ”mødte” medarbejderne, mens han sad hjemme på Skaugum, hvor han bor med kronprinsesse Mette-Marit og deres to børn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til videomødet fik kronprins Haakon mulighed for at takke både ledere og ansatte i Helsedirektoratet for deres indsats under coronavirus-krisen.

- På vegne af os andre i det norske samfund vil jeg gerne sige tak for den indsats, I alle gør, sagde kronprins Haakon på videomødet.

- Det er utroligt vigtigt, at vi har kompetente mennesker, der sidder og giver gode råd i en situation som denne.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Vigtigt at have gode fagfolk

- Der er mange ting, vi ikke ved, og billedet ændrer sig meget hurtigt. Derfor er det utroligt vigtigt at have gode fagfolk, mennesker med ekspertise og erfaring, der kan læse dette billede og fortolke det på den bedst mulige måde. I den situation, vi er i nu, er det blandt andet dig, der gør netop det, sagde kronprins Haakon blandt andet på videomødet.

Se billedet af kronprins Haakon, der sidder på hjemmekontoret på Skaugum, mens han deltager i mødet med Helsedirektoratet herunder. BILLED-BLADET har fået lov til at bringe opslaget fra det norske kongehus’ facebookside.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden