Kronprinsesse Mette-Marit donerer tøj til Frelsens Hær

Kronprinsesse Mette-Marit.

Kronprinsesse Mette-Marit.

Foto: AOP
Den norske kronprinsesse bakker op om Frelsens Hær i Norge, som til september bortauktionerer royal beklædning.

Kronprinsesse Mette-Marit, der i dag bliver 41 år, har doneret tøj til organisationen Fretex, en aflægger af Frelsens Hær.

Det skriver Fretex.no.

Velgørenhedsorganisationen afholder såkaldte ”Genbrugsdage” i Fredrikstad og Bergen den 5. og 6. september, og her kan man se nærmere på tøj fra kronprinsesse Mette-Marits garderobe.

Noget af tøjet er blevet redesignet, og sammen med anden beklædning, som kronprinsessen har doneret, bliver det bortauktioneret til fordel for Fretex.

Kronprinsesse Mette-Marit vil også være til stede på genbrugsdagene, hvor man blandt andet også kan opleve modeshow, få hjælp af personal shoppers til at købe genbrugstøj og se film om tøjs livscyklus, og om hvordan man som forbruger kan træffe mere miljørigtige valg.

- Vi i Fretex synes, det er fantastisk flot, at kronprinsessen er med til at skabe opmærksomhed omkring genbrug, siger Trond Ivar Vestre, daglig leder af Fretex i Norge.

Ifølge norsk SE og HØR har kronprinsesse Mette-Marit tidligere doneret af fra sin fantastiske garderobe til genbrugssitet bloppis.no, og i 2012 besøgte hun Fretex’ hovedlager i Alnabru, hvor hun blandt andet hjalp med at sortere genbrugstøj.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden